Најновије

Зоран Марјановић и Зорица били у вези у време злочина, ево шта пише на папиру, који је стигао у Тужилаштво!

Чачанка Г. Ђ. послала је писмо заменику вишег тужиоца у Београду у ком је изнела шокантне детаље о Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене 2. априла 2016. у Борчи! Она у том писму истиче да је Зоран у време злочина био у љубавној вези са Зорицом Зоком Митровић, коју је убедио да је Јелену убио неки фудбалер или политичар!

Јелена, Зорица и Зоран (Фото: Фејсбук)

Фатална преписка

Ова Чачанка је, иначе, девојка Зокиног првог мужа Ђ. П., а ово су најважнији детаљи писма ког је она 26. фебруара упутила тужиоцу:
"Поштована Љубице (тужилац, прим. аут.), знам из медија да радите на случају Јелене Марјановић... Познајем Зорицу Митровић, која је у вези са осумњиченим Зораном Марјановићем. У вези сам са Зоричиним првим мужем из Чачка шест година, са којим Зорица има ћерку (12). Седела сам једном приликом у неком локалу у Тржном центру 'Пирамида' са Зоричиним првим мужем, који је мој момак, и њеним другим мужем Б. из Београда, с којим она има сина (5). Богдан нам је том приликом показао преписке Зоричине и Зоранове, и рекао је да је то био разлог растурања његове везе са Зорицом... Зоран је Зорицу запослио на ТВ "Хепи" у септембру 2016, да би се након тога она преселила у неку кућу у Борчи са сином, а ћерка је прешла код оца у Чачак... Зорица је у комуникацији с мужевима увек правдала Зорана и причала да је починилац злочина неко други с ким је Јелена била у љубавној вези, помињала је фудбалера, па потом политичара..."

Хаковала Фејсбук

Чачанка Г. Ђ. даље у писму износи могућност да је Зока Митровић користила Јеленин Фејсбук профил још 3. априла 2016. године, дан после нестанка певачице "Гранда" на насипу у Борчи. Г. Ђ. објашњава да је заправо Зорица преко Јелениног профила објавила позив свима да се јаве уколико имају било каква сазнања о томе шта се десило певачици. То аутоматски значи да је Зорица у време Јелениног убиства знала њену шифру за Фејсбук!
"Верујем да је Зорица 'упала' у Јеленин профил и користила њен статус дан после нестанка, а та ми се сумња наметнула због специфичне правописне грешке коју је понављала у свакој својој објави на Фејсбуку. Реч је о томе да Зорица испред везника "или" увек ставља зарез! Ко други је могао да користи Јеленин профил, ако не она, с обзиром да је Зоран тада био у притвору на 48 сати", пита се Г. Ђ., која је као доказ доставила тужиоцу неколико Зоричиних преписки на Фејсбуку, у којима потврђује њен "стил" писања.

На помолу допуна истраге убиства?

Да ли ће Више тужилаштво у Београду позвати Г. Ђ. као новог сведока у евентуалној допуни истраге, за сада није познато. У овом тренутку против Зорана Марјановића, као главноосумњиченог, подигнута је оптужница, али она, међутим, још није постала правоснажна с обзиром на то да су његови браниоци доставили своје одговоре и аргументе којима је оспоравају. О томе ће се ускоро изјаснити Виши суд и саопштити да ли су се стекли услови за суђење или ће издати налог тужиоцу да достави још неке доказе. Парапсихог са Флориде зна ко је убио Јелену! Трагови њене крви просуте на неколико места у Борчи, доносе решење! Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Гостовање Зорана Марјановића на ТВ Хепи
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА