Најновије

ХАЈКА НА РУСИЈУ: Ево шта је ујединило Запад!

Портпаролка Министарства спољних послова Русује Марија Захарова је у интервјуу за „Пети канал“ изјавила је да је главни циљ неких западних земаља да се не дозволи одржавање Светског првенства у фудбалу у Русији.

Владимир Путин (Фото: Правда)

Одговарајући на питање водитеља да ли би Русија могла да се суочи са изолацијом западних земаља у контексту одржавања Светског првенства у фудбалу, Захарова је истакла да то једноставно „сан и главни циљ“.
„Стичем утисак да је једини циљ да се Светско првенство у фудбалу измести из Русије“, рекла је она.
Ове недеље је низ земаља Европске уније, као и САД, Канада, Норвешка и Украјина, одлучио да протера руске дипломате због инцидента у Солсберију. У том британском граду 4. марта су отровани бивши пуковник Главне оперативне управе Русије (ГРУ) Сергеј Скрипаљ, који је радио за британске обавештајне службе, и његова ћерка Јулија. Британска страна тврди да је у тровање Скрипаљевих супстанцом А-234 умешана Русија.
Прво Светско првенство у фудбалу у Русији биће одржано од 14. јуна до 15. јула 2018. године у 11 градова: Москви, Санкт Петербургу, Самари, Саранску, Ростову на Дону, Сочију, Казању, Калињинграду, Волгограду, Нижњем Новгороду и Јекатеринбургу.
Прочитајте ОВДЕ све о новој провокацији Британије.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Куда води дипломатски рат Русије и Запада?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА