Најновије

СРБИ ЗА ПАР ДАНА УЛАЗЕ У 7527. ГОДИНУ: Да ли знате када је њен дочек? (ВИДЕО)

Србија улази у нову 7527. годину у среду 4. априла у подне, каже Милан Т. Стеванчевић, дипломирани инжењер електронике и телекомуникација.

Запис на Смедеревској тврђави (Фото: Јутјуб)

Он је у емисији "А шта ви мислите" на ТВ Рас рекао да српски календар познаје само лето и зима, лето почиње 4. априла док зима креће на Митровдан 8. новембра.  - 4. априла почиње период топлог времена на северној хемисвери - објаснио је Стеванчевић додајући да је српски календар најстарији на свету. Стеванчевић је у емисији објаснио да је стари спрски календар био усклађен са природом а да је тај календар коришћен све до Првог српског устанка. - То је записано у старим рукописним књигама српског народа. Те књиге су расуте по свету, али се у малом броју могу наћи у нашим колекцијама и у нашим манастириама. Све српске државе датирале су дохађаје по српском календару, све до Првог устанка. Све уредбе, закони, повеље, датиране су по српском камлендару - рекао је Стеванчевић објашњавајући да је Аустрија уценила Карађорђа да пређе на католички календар и да је он био присиљен да то уради да би добио оружје. Стеванчевић је рекао да су и након тога патрјарси датирали по српском календару па и патријарх Павле.  На који се празник десио велики потоп сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Смедеревска тврђава из ваздуха.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА