Најновије

ПОПОВИЋ: Тачи нас неће застрашити

Председник СНП и министар у Влади Србије Ненад Поповић сматра да претње "терористе и злочинца" Хашима Тачија упућене Србији са херојских Кошара представљају "још једну потврду да Србија мора да јача своју Војску, полицију и друге снаге безбедности".

Поповић (Фото: Јутјуб)

"Од неиспуњавања обавеза из Бриселског споразума, хапшења директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, упада терористичких снага РОСУ на север Косова и насиља које су спроводили над Србима па до јучерашњих претњи, јасан је континуитет сепаратистичких намера да испровоцирају рат са српским народом", оценио је Ненад Поповић у изјави за јавност.
Поповић, међутим, поручује да нас то неће застрашити и неће утицати на нашу решеност да сачувамо наше Косово.
"Ми смо озбиљна и одговорна држава и народ и знамо да ове провокације шиптарских сепаратиста нису без подршке оних који су их довели на власт", указао је Поповић.
Поручио је како каже, "том трговцу људским органима и злочинцу" Хашиму Тачију да не искушава стрпљење Срба и да се не узда превише у своје менторе и лобисте плаћене новцем стеченим криминалом.
"Србија јако добро зна и колико Албанаца живи на Косову и колика је њихова војна снага. А она је у најмању руку смешна", оценио је Поповић.
Поповић, такође, тражи од "ментора лажне државе Косово да обуздају своје штићенике у Приштини" и оцењује да Србија неће допустити било какав напад на север Косова нити Србе у нашој јужној покрајини без адекватног и моменталног одговора који, како сматра, не треба да буде "само реторички".
Поповић је навео "да нико више никада неће спроводити насиље над Србима на Косову". 
Путин неће дозволити војни удар на Србију. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ненад Поповић у Дневнику РТС: Историјска порука руског председника српском народу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА