Најновије

МИСТЕРИОЗНИ ПЕШКИР НАТОПЉЕН КРВЉУ: Након убиства Јелене Марјановић пронађен ДНК два мушкарца из Борче

Пешкир натопљен крвљу, мистериозни "опел" у близини места злочина... само су неки од трагова за које је полиција сумњала да имају везе са убиством певачице Јелене Марјановић.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

У истрази убиства певачице, од 2. априла 2016. године, па све до хапшења њеног супруга Зорана Марјановића, 15. септембра 2017. године, саслушано је више стотина људи - готово сви из насеља Црвенка и неколико стотина мештана Борче. Поједине куће претресене су, а из њих узети су предмети који су се полицији учинили као сумњиви и за које се у први мах мислило да би помогли у решавању убиства које потреса читаву Србију и регион већ две године. Током једног од претреса кућа, у дому Станоја И. из Борче, свега неколико дана од убиства певачице полиција је пронашла предмет за који је мислила да ће на ово убиство ставити тачку - пешкир натопљен крвљу.
- Претресом куће Станоја И. пронађен је крвав пешкир који је одмах послат на вештачење. Станоје је саслушан, а након што је Национални криминалистичко-технички центар (НКТЦ) обавио анализу крви са њега и изоловао ДНК трагове утврђено је да крв не одговара певачициној - прича извор.
Према његовим речима, са пешкира су изолована два ДНК трага - један је одговарао Станоју И., власнику куће код којег је пронађен, а други извесном Саши М., који је такође из Борче. Како се сазнаје, Саша М. недавно је преминуо.
- Упркос саслушањима и анализама, ни дан-данас није откривено чија је крв са пешкира и да ли је повезана са Марјановићима, односно Зораном Марјановићем, за којег се сумња да је убио своју жену, односно да ли је пешкир повезан са злочином са насипа - прича извор.
Овај пешкир стављен је заједно са чекићем који је пронађен месец дана од убиства певачице у Сави, на листу доказа за које се сумња да имају везе са певачициним убиством, а који из различитих разлога нису успели да се до краја доведу са овим злочином.
Како је писано месец дана пошто је певачица убијена рониоци Жандармерије пронашли су чекић за који се сумња да је коришћен приликом убиства певачице.
- Рониоци Жандармерије пронашли су у води, недалеко од места где је телефон последњи пут лоциран, чекић. Вештачења тог предмета до сада нису открила певачицину крв на њему, а сумња се да су трагови уклоњени хемијским супстанцама на путу од насипа до Црвенке - објашњава извор.

Ко је Зоранов помагач?!

Наложена допуна оптужнице која је подигнута против Зорана Марјановића о томе ко је све, када и колико дуго био на насипу у време убиства Јелене, откриће и да ли је Зоран имао саучесника у овом гнусном злочину.
- Која је и каква повезаност свих људи који су били на насипу у време певачициног убиства, са њеном смрти, односно са Зораном Марјановићем који је оптужен за убиство певачице, знаће се када се открије ко стоји иза бројева телефона лоцираних на насипу у време певачицине смрти - каже извор.
Адвокат открио нове детаље истраге о убиству Јелене Марјановић који до сада нису били познати. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Видео реконструкција убиства Јелене Марјановић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА