Најновије

ТРЕБА НАМ НЕУПОРЕДИВО ЈАЧА ВОЈСКА: За 10 година Албанци остају сами, тада више нико неће хтети да ратује за њих (ВИДЕО)

Гост нове епизоде емисије "РасПравда" која се реализује у сарадњи портала Правда и продукције "HelmCast" био је адвокат Бранко Павловић. Павловић је критиковао преговоре које Александар Вучић, под патронатом ЕУ, води са Шиптарима, тврдећи да треба одложити споразум о Косово јер ће Шиптари у наредних 10 година изгубити подршку коју тренутно имају.

Војна парада у Београду (Фото: Синхуа)

Павловић је рекао да тренутно Немачка врши најачи притисак на Србију како би пристала на правно перфектни" споразум о Косово којим би ставила тачку на питање независности јужне српске покрајине. Павловић је рекао да преговоре треба одложити до повољнијих околности. - Идеални тренутак за преговоре биће када Албанци са Србима остану један на један, када међународне околности буду такве да нико неће хтети да ратује за Албанце, нико. То је први предуслов. Други предуслов да Србија буде војно неоупоредиво јача од албанске стране да би преговори успели - објашњава Павловић. Он каже да то није позив на рат већ да би резултат преговора био много бољи када би Србија имала војску која је у стању да за 60 дана буде на граници са Албанијом. - Онда кажеш ја то нећу, ја хоћу да преговара - објашњава Павловић. Он је рекао да велика срећа по Србију да међународне околности иду у корист оних земаља које не признају независно Косово попут Кине, Русије и Индије а на штету оних који су спонзори Албанцима. - За 10 година Албанци остају сами - тврди Павловић. Он у емисији говори и о економском уништавању Србије, штетних последица деловања ММФ у нашој земљи, погрешним потезима политике Александра Вучића, економском раслојавању и повећању броја сиронашних итд. Павловић говори и о одговорнсти влада након 5. октобра. Aутор и водитељ емисије је Миодраг Зарковић. Предходну емисију "РасПравда" у којој је гости био Мило Ломпар који је такође критиковао актуелни режим погледајте ОВДЕ. Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

У емисији "Форум" која се реализује у сарадњи портала Правда и Народне телевизије, Иван Миљковић је говорио о томе како је пронашао брата који је украден из болнице и продат Шиптарима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА