Најновије

''КАРЛ МАРКС СЕ ПРЕВРЋЕ У ГРОБУ'': И не превртао се после овакве глупости британске амбасадорке (ВИДЕО)

Колико су необразовани људи који су узели на себе да одлучују о судбинама милиона људи може се видети и по последњој изјави британске амбасадорке у Уједињеним нацијама Карен Пирс.

Карл Маркс (Фото: Pixabay)

Последњих неколико месеци, а посебно последњих неколико недеља из Велике Британије стижу претње Русији, која се криви за све лоше у свету. Без доказа, сасвим недипломатски, Руска Федерација се криви од мешања у изборе других држава, преко тровања двоструког шпијуна, све до лажних хемијских напада у Сирији. Док Русија позива на здраворазумност, стална представница САД при УН Ники Хејли изјавила је недавно да САД никада неће бити пријатељ са Русијом, онемогућивши тиме било какав дијалог, што је суштина политике. Британска амбасадорка, Карен Пирс, чија је држава створила највећи дипломатски инцидент од Хладног рата, натеравши да западне државе протерају руске дипломате, у својој сатанизацији Русије, заборавила је на основне историјске чињенице.


Фото: Твитер принтскрин Када је хтела да укори Русију како се одаљила од свог наводног историјског пута, она је у УН-у изјавила: „Мислим да се Карл Маркс окреће у гробу кад види у шта се претворила његова земља… која се данас брани од оптужби за употребу хемијског оружја против невиних“. Пирс је иначе у свету позната као велики познавалац историје. За њу је међутим, Карл Маркс био Рус. Не само то, већ Пирс као да не зна да се совјетска ера завршила. Она се овде расправља са СССР-ом а не са Русијом. Подсетимо такође, да су јуче објављени снимци на којима се види да је ''хемијски напад'' у Источној Гути исцениран. Такође, из британске војне лабораторије је недавно саопштено да не могу да докажу да су Сергеј Скрипаљ и његова ћерка отровани нервним агенсом произведеним у Русији. Представљајући „цивилизовану нацију“ наспрам варварских народа, Пирс се чак позвала на Међународни криминални суд, казавши да „ако Русија жели истрагу, Британија се може обратити овој институцији“, заборавивши да су те оптужбе пале у воду. Како су Хути напали Саудијце због саудијске антисиријске политике, погледајте ОВДЕ. Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Британија признала неуспех западне тактике у Сирији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА