Најновије

ПЛАНИРАЛИ ДА ИЗВРШЕ КОПНЕНИ НАПАД: Сиријске снаге заробиле британске војнике!

Припадници сиријске војске заробили су одређен број британских војника током војне операције у подручју сиријске источне Гуте, пренијела је агенција "Ел Мајадин".

Сирјска војска (Фото: Сана)

Сматра се да су заробљени војници део међународних снага које су распоређене у подручју како би извршиле копнени напад на сиријску престоницу Дамаск, у сарадњи са САД.

У извјештају медија наводи се да су САД и друге чланице НАТО савеза, укључујући Јордан и Израел, планирале да изврше напад са неколико фронтова, али да је план пропао услед брзог напредовања сиријских оружаних снага током прошлог месеца.

У оквиру завере су, наводно, планирани масивни ваздушни напади САД, као и напади израелских авиона, како би се отворио пут за напад копнених снага.

"Након што је откривена завера, команданти сиријских и руских снага су започели операцију у источној Гути, како би одбили нападе", изјавили су неименовани извори за "Ел Мајадин" и агенцију "Фарс".

Пошто је завера пропала услед брзог напредовања сиријске војске, САД су отказале све операције страних јединица и наредиле да се смјеста повуку из источне Гуте, кроз источна предграђа Дамаска, укључујући град Думу. Прочитајте ОВДЕ исповест Мишковића у којој говори о томе како га је слагао Томислав Николић. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ево како је Шешељ прокоментарисао осуђујућу пресуду 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА