Најновије

ГАРДИЈАН СЕ ОБРУШИО НА ВУЧИЋА И ОРБАНА: Они су националисти који се претварају да су за ЕУ!

Велика Британија је, преко свог утицајног Гардијана, кренула у отворену кампању против Александра Вучића! Гардијан у тексту “Пазите се моћних европских камелеона” износи оптужбе на рачун Вучића, али и премијера Мађарске, Виктора Орбана.

Вучић и Орбан (Фото: Јутјуб)

Британски лист упозорава на опасност од Вучића и Орбана, називајући их националистима који се претварају да су за ЕУ. За Гардијан, Вучић и Орбан би лако могли да изазову нестабилност на Балкану.

Овај британски лист наводи наводи да Србија држи кључ стабилности Балкана и да би Вучић, уколико се изгледи Србије за чланство у ЕУ не реализују, могао да изазове нове сукобе на Косову и Метохији.

Гардијан, притом, ни једном једином речју не спомиње албанске лидере у Приштини, као ни недавно пребијање голоруких Срба у северној Косовској Митровици.

Овај британски лист ћути и о најновијим претњама председника лажне државе Косово Хашима Тачија, који опет позива на оружје и рат против Срба?!?

То све говори да је Вучић узалуд правио ону „представу“ са Марком Ђурићем на Космету. Јер, изгледа, само његови партијски саборци и поклоници су то оценили као „мудар потез који ће међународну заједницу да окрене против Албанаца, а Вучића представи као миротворца“.

Могли су „сиромашка“ Марка оног дана и убити у Митровици, политика Брисела, Лондона и Вашингтона према Косову се не би променила ни за јоту. Погледајте ОВДЕ грандиозну војну вежбу кинеске војске. Извор: Портал Седмица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Вучић и Орбан у Суботици на отварању Синагоге
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА