Најновије

ПЕРНАР АМЕРИЧКОМ АМБАСАДОРУ: Ваша политика је фарса! Лијете крокодилске сузе за Косоварима, Сиријцима...

Иван Пернар, заступник странке „Живи зид“ у Хрватском сабору, обратио се америчком амбасадору у Хрватској отвореним писмом.

Иван Пернар (Фото: Јутјуб)

Отворено писмо Амбасади САД у Загребу поводом напада на Сирију:
Хтео сам ово писмо да започнем са ’уважени господине Кохорст‘, али ћу због политике ваше државе написати само ’Кохорст‘.
Не ценим ни вас, ни онога који вас је именовао — Доналда Трампа. Знао сам од почетка да је он превара и да неће заступати интересе грађана који су га изабрали, него владе у сенци. Владе за коју већина грађана САД не зна, а коју заправо чине структуре које управљају Федералним резервама, вашом или боље речено њиховом централном банком и које ће натерати било којег америчког председника да уђе у рат са само једним циљем — да се очува америчка доминација на Блиском истоку, јер само она гарантује продавање нафте за доларе, а самим тим и вредност ваше валуте.
Захваљујући вештачки датој вредности долару, ви искоришћавате ресурсе целог света, дугом га поробљавате, имате војне базе у више од 30 држава и непрекидно водите ратове против низа суверених земаља чија дуга листа је из године у годину све већа.
Ви тврдите да ширите демократију и слободу, али сви знају да је то лаж и фарса. Видели смо то у Вијетнаму, видели смо у Либији, а видимо сада и у Сирији. Ви не ратујете због идеала за које се декларативно залажете, него због ваших голих интереса.
Управо из тог разлога вас није брига за Палестинце, који неспорно доживљавају свакодневни терор од вашег савезника Израела, а притом лијете крокодилске сузе за Косоварима, Сиријцима, Либијцима, Ирачанима, Авганистанцима или било којим другим народом чију земљу желите да запоседнете, њоме да управљате и у њу да инсталирате своје војне базе с циљем даљег ширења зоне вашег утицаја.
Трампов претходник Кенеди је проговорио о утицају тих скривених структура моћи које управљају вашом земљом и рекао је да су њихови представници окупљени у тајна друштва. Покушао је да одуземе моћ над стварањем долара Федералним резервама и да га врати у руке државне ризнице.
Шест месеци након што се супротставио практичарима завере усмерене против америчког и свих осталих народа света — био је убијен, а ваша влада је за његово убиство лажно окривила комунисте, као што и данас за све оптужује Русе, често без икаквих доказа.
Оно што је најбизарније јесте што ваш председник Трамп назива сиријског председника Асада животињом, а сам није бољи од њега.
Блажено лицемерје, ваше хемијске компаније које производе хербициде и ваш војни комплекс који у оружје убацује осиромашени уранијум, потровали су, деформисали и убили милион пута више људи него што је Асад, под претпоставком да је заиста спровео све досадашње нападе хемијским оружјем за које га оптужујете.
Могу вам рећи још једну ствар, као дете сам гледао у Америку као земљу слободе, данас знам да је то земља робова који из дана у дан имају све мања права, а којом управљају такође робови и слуге скривених интереса и неформалних структура моћи.
Мене више не можете заваравати, као ни бројне друге људе. Народи света се буде и отварају очи, а у паролу „цивилизованог Запада“ да демократија долази уз звук падања америчких и британских бомби, више не верују ни грађани ваших земаља.
Не верују вам ни грађани Хрватске. То је моја порука за вас, Роберта Кохорста.
— Иван Пернар
Прочитајте ОВДЕ ко је највише зарадио од напада на Сирију?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте расправу Пернара са повереником ЕУ.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА