Најновије

ВУЛИН: Наравно да смо довољно снажни, али забрињава...

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да приштински лидери не могу да угрозе мир у Србији, али је оценио да забрињава ћутање Европске уније и НАТО на изјаве Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

- Наравно да Харадинај, баш као ни Тачи, не може да угрози мир и стабилност ни на једном центиметру територије Републике Србије и уосталом због тога Војска Србије и постоји. Наравно да смо довољно снажни и наравно да смо довољно спремни да спречимо сваког терористу било осуђеног, било неосуђеног какав је Рамуш Харадинај, да угрози мир на простору Републике Србије и уосталом читавом Балкану - изјавио је министар одбране коментаришући наводе Харадинаја о претензијама према Бујановцу и Прешеву.
Он је нагласио да оно што забрињава јесте чињеница да читава Европска унија и НАТО тако упадљиво ћуте и када Тачи позива на оружје и прети пушкама и када Харадинај говори о некаквом "источном Косову".
- Било би време да проговоре и да умире читав Балкан својом јасном изјавом, јасним ставом да Тачи и Харадинај говоре само у своје име и да немају подршку ни ЕУ, ни НАТО-а, за то што говоре и за покушаје да угрозе мир и безбедност на читавом Балкану. Време је да проговоре - напоменуо је Вулин.
Прочитајте ОВДЕ ко каже да смо сами криви за однос са ЕУ?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте Вулина у руском кокпиту.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА