Најновије

Ердоган почасни грађанин Новог Пазара

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган проглашен је почасним грађанином Новог Пазара, а то признање му је додељено, како је образложено, због посебне афирмације и доприноса развоју града.

Вучић и Ердоган (Фото: Јутјуб)

Одлуку је донео градски парламент на свечаној седници одржаној поводом 557. рођендана Новог Пазара.

"Бројни пројекти, улагања у инфраструктуру, привреду и напори у очување културно-историјског наслеђа нашег краја само су неки од разлога за овај симболичан гест", рекао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

На предлог Одбора за обележавање Дана града, Повеља Града је додељена амбасадору Краљевине Норвешке, Арне Санес Бјорнстад, за изузетне подршку граду Новом Пазару.

Плакете Града добили су Саит Качапор, универзитететски професор и човек који је живот посветио образовању младих генерација, као и Родољуб Нићифоровић, оснивач истоимене фондације, јер је до сада стипендирала преко 6.000 ученика, студената и младих талената са подручја Новог Пазара.

Свечана седница Скупштине града почела је обраћањем председавајуће Ифете Радончић, која је рекла да су протекле две године рада парламента озбиљан период током којег је урађено пуно тога а да ће скупштинска већина у наредном периоду наставити да ради на очувању богатог наслеђа. Прочитајте ОВДЕ како је протекао сусрет Војислава Шешеља и Кајла Скота. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ердоган чита Куран
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА