Најновије

“Неће моћи ове ноћи”: Уколико имате матуранта овај филм морате да погледате! )ВИДЕО)

Филм који одушевљава публику.

"Неће моћи ове ноћи" (Фото-Тарамаунт)

Када троје родитеља открију план њихових ћерки о губљењу невиности на матури, организоваће једновечерњу тајну операцију како би зауставили клинце у њиховим намерама. 
Личности родитеља у комедији “Неће моћи ове ноћи” разликују се исто као и начин на који васпитавају децу: Самохрана мајка Лиса и ћерка Џули (Кетрин Њутон) подсећају на најбоље другарице које немају тајне једна пред другом. Тврдокорни спортиста Мичел који је размазио своју ћерку Кајлу, уложио је крв, зној и сузе у њено васпитање, заједно са женом Марси (Сарају Блу). Након незгодног развода којим је благо уздрман, Хантер има успоне и падове у животу са ћерком Сем (Гидиан Адлон) и жели да јој поквари планове за матурско вече с циљем да јој то вече остане заувек у сећању.
Након што су открили низ текстуалних порука које крију договор о губљењу невиности на матурској прослави, овај чудни родитељски трио удружује снаге како би спречио њихове ћерке да начине, како верују, највећу грешку у свом животу. Али током луде ноћи пуне аутомобилских судара, такмичења у необичном испијању пива и уништавању журке, родитељи откривају да су њивове ћерке заправо паметне, одлучне и самосталне младе жене. 
Глумица Лесли Мен је поводом улоге Лисе у филму “Неће моћи ове ноћи” изјавила: “Позив за рад на овом филму добила сам у тренутку када сам остављала најстарију ћерку у школи, тако да сам у старту могла да се поистоветим са улогом”. Она додаје: “Ћерка у филму Кетрин Њутон је истих година као и моја ћерка у стварном животу, тако да ми је рад са њом све олакшао јер је много слатка и стално сам имала потребу да је грлим. Рад на овом филму је био заиста забавно искуство.” Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА