Најновије

ВЕЛИКИ НАЛЕТ СИРИЈСКИХ АВИОНА: Мете позиције терориста јужно од Дамаска

Ратно-ваздухопловство Сирије изводи нападе на позиције милитаната терористичких организација ДАЕШ, Нусра фронта и других група јужно од Дамаска, преноси сиријска државна агенција САНА.

Сиријски Миг 21 (Фото: Правда)

„Ратно ваздухопловство изводи концентрисане нападе на гнезда терориста ДАЕШ-а, Нусра фронта и других терористичких организација, међу којима су такозване Ахрар ел Шам и Абабил Хуран у подручју Хаџар ел Асвад, јужно од Дамаска“, наводи се у саопштењу.

У редовима милитаната има на десетине погинулих и рањених.

САД, Француска и Велика Британија извеле су ракетне нападе на сиријске владине објекте, који су, према њиховом мишљењу, употребљавани за производњу хемијског оружја.

Током војне операције оне су на Сирију лансирале више од 100 ракета, од којих су, према тврдњама Министарства одбране Русије, 71 обориле снаге сиријске противваздушне одбране.

Председник Русије Владимир Путин назвао је војну операцију агресијом на суверену државу, подсећајући да хемијски напад у Сирији није потврђен. Прочитајте ОВДЕ како је раскринкан лажни државни удар у Црној Гори. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ево о чему је говорио Народни посланик са Косова и Метохије, Славиша Ристић, у емисији "РасПравда"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА