Најновије

БАРСА КУПИ СВЕ ПЕХАРЕ ПО ШПАНИЈИ: Севиља послужила Каталонцима као врећа за ударање

Фудбалери Барселоне освојили су вечерас трофеј у Купу краља, пошто су у финалу у Мадриду победили Севиљу са убедљивих 5:0.

Славље Барселоне Фото: Бета/АП

Барселона је до 30. трофеја у Купу краља, а четвртог узастопног, стигла головима Луиса Суареза у 14. и 40. минуту, Лионела Месија у 31. и Андреса Инијесте у 52. и Филипеа Кутиња 69. у минуту из пенала.

Каталонска екипа је од самог старта утакмице на стадиону Ванда Метрополитано наметнула свој ритам и заслужено је стигла до водјства у 14. минуту. Акцију је започео голман Барселоне Јаспер Силенсен, који је сјајно пронашао Кутиња, а он је додао до Суареза који је "начео" мрежу Севиље.

У 31. минуту Ђорди Алба је петом асистирао до Месија који са шест-седам метара не промашује, да би у 40. минуту Аргентинац асистирао Суарезу за великих 3:0 на полувремену.

Барселона се није зауставила ни у другом полувремену. У 52. минуту је на семафору писало 4:0, а стрелац је био Инијеста који је гол Севиље погодио из доста тешког угла. Инијеста је из игре изашао у 88. минуту испраћен овацијама са трибина, великим аплаузом и навијача Барселоне и навијача Севиље.

Тачку на ову утакмицу ставио је Кутињо голом из пенала у 69. минуту. Претходно је у казненом простору један од играча Севиље играо руком.


(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА