Најновије

ДЕЈАН МИЛОШЕВИЋ О РЕЗУЛТАТИМА ВУЧИЋЕВЕ ПОЛИТИКЕ: На Косову се Срби боје Срба (ВИДЕО)

Дејан Милошевић из покрета "Достојни Србије" у интервјуу за "HelmCast" говорио је о сиријској кризи, Трамповој борби против дубоке државе, политичкој ситуацији у Србији и обмани СНС према грађанима Србије.

Дејан Милошевић (Фото: Јутјуб)

Дејан Милошевић објашњава да глобалисти желе немир у Свету и да Трампова борба против дубоке државе је неуспешна јер они контролишу медије и мултинационалне компаније. Коментришући бомбардовање Сирије, он  каже да су западњаци доживели незапамћени фијаско и да Трампа јако боли што је говорио о паметним ракетама које су постигле свега три небитна циља
Дејан Милошевић посебно наглашава да се прави обрачуни тек спремају јер америчка дубока држава губи тло под ногама јер се центри моћи селе на исток. Милошевић објашњава да Србија иде ка нечему што је већ осуђено на пропаст,  а то је еу. Према његовим речима свака власт од 2000. има један те исти задатак, а то је да Србију држи сиромашном и да је исто стање и у окружењу. 
Он је подсетио да је СНС обмануо грађане око Косова говорећи да кад дођу на власт поништити бриселске договоре које је започео ДС. Као један од резултата политике СНС на Косову, Дејан Милошевић каже да осим са Албанцима, Срби у покрајини сада имају проблем и са другим Србима који силом спроводе политику Александра Вучића. 
Драматичан апел Срба са Космета осталим грађанима Србије погледајте ОВДЕ.
Александар Дугин и Леонид Савин у књизи "Мрежни ратови" објашњавају на који начин Американци воде мрежни рат против Русије, Србије и других земаља. Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 19. март 2018.
Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Влада Арсић о опасностима педдофилије, трговине људима и како се заштити.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА