Најновије

ТРАМПОВ ЧОВЕК У БЕОГРАДУ: Радо бих вам узео милион долара ако имате, а ако Србија жели боље односе са САД треба да... (ВИДЕО)

Политички коментатор Кори Левандовски, који је годину и по дана радио као менаџер кампање председника САД Доналда Трампа, демантовао је као потпуну измишљотину причу да је од председника Србије Александра Вучића добио милион долара, како би му омогућио контакт са Трампом.

Доналд трамп и Кори Левандовски (Фото: Јутјуб)

"Много ми се свиђа та прича. Ја тог човека (Александра Вучића) у животу нисам срео. У животу нисам разговарао са њим, али ако имате милион долара да ми дате, радо бих их узео", рекао је Левандовски синоћ за Танјуг.
Он је тако одговорио на питање везано за наводе које је недавно изнео Вук Јеремић на Твитеру. Левандовски који је синоћ у Београду говорио о профилу и политици америчког председника потврдио је да је уочи доласка чуо ту причу која га је очито забавила.
Он се, наиме, нашалио са извештачем Танјуга, и рекао да ће му, ако зна неког ко има милион долара, дати број рачуна и уступити пет одсто од тог "прилога".
"Заиста не знам одакле та прича", рекао је Левандовски, уозбиљивши се, и приметио да је она апсолутно на нивоу "лажних вести".
"То је као кампања (Хилари) Клинтон. Све што су радили је да су измишљали ствари које се никад нису десиле", каже Левандовски за Танјуг.
На питање шта Србија може или би требало да уради да учини односе са Америком бољим, Левандовски каже да је "могућност да веза Вашингтона и Београда буде јача већ ту, и да су посебно на располагању могућности у бизнису".
"Бизнис лидери, они који развијају велике пројекте овде, треба да буду присутни у Вашингтону како би представили вредности које постоје у Србији. Стопа незапослености овде је 26-27 одсто. Размишљајте о улагањима страних инвеститора у Србију, повећању броја радних места, јачању економије, смањењу незапослености...", каже Левандовски.
Са тим стварима се, према његовим речима, боре све земље.
"Улагањима и смањењем државне администрације мали бизнис може да се развија", указује.
Упитан о активностима албанских лобиста у САД, Левандовски каже да он лично није лобиста, те да те људе не познаје, не зна ко су, и никада их није срео.
"Нисам лобиста тако да их не познајем", наводи Левандовски.
Он се вратио на односе САД и Србије и истакао да би била велика грешка не искористити прилику да се они не подигну на виши ниво, имајући у виду да је нова администрација постављена пре само 15 месеци.
"Ако сте у бизнису, ако желите да послујете у Америци, зашто не бисте желели да будете у Вашингтону, промовишете све што постижете овде и радите на томе да створите синергију две земље, да едукујете амерички народ о свему што радите...".
"То можете снажним присуством у Вашингтону и не бисте смели да пропустите такву прилику", поручио је Левандовски у разговору за Танјуг.
Психолошки профил Владимира Путина погледајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Последње телевизијско гостовање Вука Јеремића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА