Најновије

СЛОБОДАН АНТОНИЋ: Вучић влада на страху, а отишао много даље од Тадића у капитулацији око Косова (ВИДЕО)

Гост нове eмисије "РасПравда" био је професор социологије на Београдском универзитету Слободан Антонић, који је одговарао на широк низ питања, од Косова и Метохије па до Сирије. Разматрајући погубност актуелног режима Александра Вучића, Антонић се осврнио и на многобројне околности у српском друштву које, нажалост, иду на руку свакоме ко ради против интереса Србије.

Aнтонић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Антонић је указао да се Србија налази у колонијалном положају у односу на западне земље и да је једини начин да се томе одупре нацинализам и родољубље. Антонић је рекао да су изјаве Александра Вучића често усмерене на "нормализацију колонијалнe ситуацијe".  - Део те пропаганде је да покаже да ми сами не можемо да управљамо својим ресурсима. Ето направили смо аеродром али ми не умемо даље да управљамо њиме и сад морамо да га продамо странцима - објашњава Антонић критикујући и Вучићеве изјаве о томе да Срби треба да прихвате "протестантску етику". Oн је објаснио да су грађани у великом страху који је праћен сталним уценама режима попут оних да ако се не прихвате реформе људи остају без пензија и слично. Он је рекао да је СНС направљен као нека машина која треба за утврди за сваку кућу за кога гласа и да таквим и сличним методима успевају на изборима да добију резултат који не осликава реално расположење јавности. Он је рекао да нема сумње да је Вучић у испуњавању захтева Запада отишао много даље од Тадића и капитулацији у вези Косова.
Аутор и водитељ Миодраг Зарковић, емисија се реализује уу сарадњи портала Правда и продукције "HelmCast". Драматичан апел Срба са Косова и Метохије o томе да Вучић мора да буде спречен да потпише правно обавезујући споразум са Шиптарима погледајте ОВДЕ.
Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,... Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило Ломпар о лошим потезиима Александра Вучића на Косову и Метохији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА