Најновије

ЈАСНА ПОРУКА ЗА УПРАВУ ЗВЕЗДЕ ИЗ НОВОГ САДА: Он није на продају!

За то што се Црвена звезда из “српске Атине” враћа непоражена за Београд једини је заслужан Омри Глазер. Израелски чувар мреже је апсолутни јунак Црвене звезде на нимало пријатном гостовању у Новом Саду.

СЕВИЉА ГА ПРАТИ

Још јесенас је у групној фази Лиге шампиона оборио рекорд по броју одбрана на једној утакмици. Против Манчестер ситија је скинуо 13 удараца. Већ тада је скренуо пажњу на себе скаута страних клубова. Није бриљирао под командом Барака Бахара у Суперлиги, примао је јесенас голове, али највише због раштимоване одбране. Када је дошао Владан Милојевић последња линија је затегнута, а њен катанац био је Омри Глазер.

Зато не чуди интересовање Севиље за “израелску хоботницу”. Појавиле су се и информације о већ завршеној продаји у Француску, али су из Црвене звезде то демантовали за МаxБет Спорт.

ГЛАЗЕР НЕМА ЦЕНУ

Омри Глазер је у Новом Саду “послао јасну поруку” управи Црвене звезде. Она гласи: “Глазер није на продају”. Чак и у Београд да стигне понуда од 4 милиона евра. Просто за тај новац Црвена звезда неће пронаћи голмана таквих квалитета, па чак иако се легендарни Милан Борјан враћа у јуну.

Незванично, Омри Глазер нема велику плату на “Маракани”, нешто више од 400.000 евра по сезони. То може и да се коригује како би Израелац остао бар још годину дана на “Маракани”.

Црвена звезда ако жели пласман у нови формат Лиге шампиона следеће сезоне и тамо да освоји више од бода мора да задржи играче квалитета Омрија Глазера и Хванг Ин Бома. Они нису на продају, ако не обојица, онда бар један. Бар Омри Глазер.

После Хулијана Алвареза, Ћавија Симонса и Матеуса Салдање јесенас нико није тако намучио одбрану Црвене звезде као двојац Сери Зади и Андрија Радуловић на данашњем дербију против Војводине. Лек за разиграна крила “старе даме” нису били бекови Огњен Мимовић и Срђан Мијаиловић, већ сјајни голман Омри Глазер. Чуда је у Новом Саду чинио Израелац, скинуо је три зицера поменутим офанзивцима Војводине и спасио је Црвену звезду првог пораза под командом Владана Милојевића. Показао је класу као и у већини утакмица пролећног дела сезоне. Несавладан је на девет од 12 мечева на колико је бранио.

Одбранио је неодбрањиво против ИМТ-а када је са три метра скинуо шут Радочају, спасио је Звезду непријатне сензације у Сурдулици када је Раднику одбранио два зицера. Бриљирао је у два дербија против Партизана и данас постао једини “кривац” што Војводина после скоро осам година поста није победила Црвену звезду.

"Ћуте пред призорима ужаса"! Канцеларија за КиМ: За епидемију насиља над Србима одговоран Куртијев режим

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА