Најновије

ВУЛИН СКОТУ: Не знам ни једног разумног дипломату који мисли да је Србија колонија!

Министар одбране Александар Вулин рекао је данас поводом изјаве америчког амбасадора Кајла Скота да не зна ни једног разумног дипломату који мисли да му је Србија колонија, као и ни једног разумног човека који мисли да Хрватска против усташтва треба да буде само мало гласнија.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

- Не знам било ког разумног дипломату који мисли да му је Србија колонија, а не знам ни једног разумног човека који мисли да Хрватска против усташтва треба да буде само мало гласнија - рекао је Вулин за Тањуг одговарајући на изјаву амбасадора САД, Кајла Скота да не зна било ког разумног човека који би рекао да би пут министра Вулина у Јасеновац побољшао односе са Хрватском, као и да Хрвати треба да буду мало гласнији против израза прошлости који потичу из усташтва. 
 
Скот је у интервјуу за Телеграф ТВ на питање како да Балкан скине епитет бурета барута, рекао да то зависи од лидера тог региона и да су, пре свега, одговорни политичари, који ће говорити о будућности, а не о прошлости.
 
- Не знам било ког разумног човека који би рекао да би пут министра Вулина у Јасеновац побољшао односе са Хрватском. Све стране треба да буду паметније. И Хрвати имају кривицу. Они треба да буду мало гласнији против свих израза прошлости који потичу из усташтва - рекао је Скот.
 
Прочитајте
ОВДЕ шта је још рекао Кајл Скот.
 
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА