Најновије

СВИЛАЈНАЦ: Koнкурисала за директора па остала без посла

Специјални педагог Данијела Икановић, мајка троје деце, остала је без посла у Центру за социјални рад у Свилајнцу након што је конкурисала за директора.

Свилајнац (Фото: Јутјуб)

 
– Била сам запослена шест пуних година на неодређено време у Центру за соц.рад „Свилајнац“ у Свилајнцу. Почетком априла ове године ми је престао радни однос као технолошки вишак – каже Данијела Икановић и тврди да је без посла остала по налогу из општине.
 
Данијела Икановић тврди да јој је речено да добија отказ зато што је без знања општинског руководства конкурисала на директорску позицију у ЦСР-у.
– Председник општине је преко својих сарадника поништио конкурс без законских основа и по његовом налогу је донета одлука у локалном парламенту да се моја плата преусмерава на дневне трошкове Центра за соц. рад, тако да ја остајем без радног места – каже Данијела Икановић и истиче да није члан ниједне политичке партије и да иза ње стоји само искуство, струка, знање и способности што је, како каже, свакодневно потврђивала својим радом на послу. Извор: komentarpress.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА