Најновије

ЊИМА ЈЕ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК У СРБИЈУ: Ово су имена црногорских мафијаша који су персоне нон грата код нас

Вођама “шкаљарског и “кавачког” клана, Јовици Вукотићу и Слободану Кашћелану, забрањен је улазак у Србију, сазнаје подгорички лист “Слобода” у врху МУП-а Србије.

Илустрација (Фото: cdm.me)

Осим овој двојици, најновијом одлуком безбедносних служби Србије, са границе ће, уколико крену да уђу у Србију, бити враћени сви припадници те две криминалне групације. МУП Србије, након најновијих дешавања у Црној Гори и ескалације сукоба међу клановима, одлучио је да спроведе потребне акције, како би се криминалцима из Црне Горе забранио улазак у ту земљу. “Забранићемо улазак у нашу земљу једном броју лица за које сматрамо да могу угрозити безбедност и наставићемо са снажним репресивним акцијама, којима ћемо послати јасну поруку да таква лица нису добродошла на територију Србије”, рекао је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. На списку лица којима неће бити омогућен улазак у Србију су Слободан Кашћелан, Радоје Звицер, Владан Вучковић, Јован Вукотић, Игор Божовић, Драган Кнежевић, Предраг Кнежевић, Милан Вујотић, Дамир Мељовић и Игор Дедовић. Сви они су припадници “шкаљарског” и “кавачког” клана, који већ неколико година воде крвави рат око нестанка преко 300 килограма кокаина.
МУП Србије као непожељне означио је и Јова Ђуровића, брата покојног Луке Ђуровића, као и Алана Кожара, који се доводио у везу са убиством полицијског инспектора Славољуба Шћекића. Као један од оних који ће бити враћени са српске границе, наводи се и Вук Вулевић, који је сумњичен да има везе са убиством Душка Јовановића, власника “Дана”, али то никада није доказано. Интересантно је да се на најновијем списку полиције у Србији нашло и име Ивана Делића, који је довођен у везу са убиством Павла Булатовића, министра војног, 2000. године у Београду. Такође, забрана је стављена и Жељку Бојанићу, некадашњем првом сараднику Драгана Дудића Фрица, који се налази у бекству, а који се у Словенији потражује због шверца наркотика. Како се Москва осветила Подгорици за једног протераног дипломату, погледајте ОВДЕ. Извор: Слобода
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА