Најновије

МИЛОШ БИКОВИЋ И АГЛАЈА ТАРАСОВА ВИШЕ НИСУ ЗАЈЕДНО! Ево како су се разишли (ФОТО)

Милош Биковић и Аглаја Тарасoва су после годину и по дана везе решили да се разиђу. Глумац је тим поводом решио да се огласи на Инстаграму, како би спречио било какве спекулације када је његов приватни живот у питању.

Милош и Аглаја (Фото: Инстаграм)

 ("Пријатељи! Да би се избегли непотребни разговори и погрешни закључци, Аглаја и ја желимо директно да поделимо важне вести за нас. Нажалост, годину и по дана заједничког живота, одлучили смо да се раздвојимо. Ово се десило због густих распореда и сталних путовања. Трудили смо се да проводимо заједно сваки слободан минут, али испало је да то није било довољно. Наставићемо да поштујемо и волимо једно друго, и остаћемо блиски пријатељи и колеге. Надамо се да имамо вашу подршку и разумевање и хвала вам на свим топлим речима - поручио је Биковић на Инстаграму.

Друзья! Дабы избежать лишних разговоров и неправильных выводов, мы с Агушей хотим напрямую поделиться важной и сокровенной для нас новостью. К сожалению, после полутора лет совместной жизни, мы приняли решение расстаться. Это случилось из-за бешеных графиков и постоянных разъездов. Мы старались проводить вместе каждую свободную минуту, но сложилось так, что этих минут стало не хватать. Мы продолжаем относиться друг к другу с большой любовью и уважением, и остаёмся близкими друзьями и коллегами. Мы надеемся на вашу поддержку и понимание и благодарим за все тёплые слова, которые вы говорили о нас и нам за этот счастливый период.

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Apr 5, 2018 at 8:56am PDT

Погледајте ОВДЕ како се руски артиљериски комплекс "БЕРЕГ" обрачунава са бродовима. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА