Најновије

Џејми Бартлет стиже у Београд: Сазнајте све о дигиталном подземљу од светски познатог и признатог аутора!

Промоција књиге „Даркнет – У дигиталном подземљу“ у издању Лагуне и дружење са аутором Џејмијем Бартлетом, одржаће се у петак 13. априла од 19 сати у књижари Делфи СКЦ.

"Даркнет"

Узнемирујућа тема непрегледних дубина интернета повод је за гостовање савршеног водича у те области, Џејмија Бартлета. Новинар, тех-блогер и директор Центра за анализу друштвених медија у организацији Демос  долази из Лондона. Његову прву књигу „Даркнет – У дигиталном подземљу“  објавила је Лагуна 2016. године, као једно од првих издања сјајне едиције Нетопија која се бави оним мање познатим странама интернета. На промоцији ће говорити:
Џејми Бартлет, аутор књиге
доц др Тамара Вученовић, уредник, Радио Београд 2
Јелена Јовановић, стручњак за мрежну безбедност
Горан Скробоња, преводилац и аутор
Ивана Мисирлић, уредник у Лагуни, модератор Превод са енглеског на српски ће бити обезбеђен.
Џејми Бартлет своје чланке објављује у Телеграфу, Гардијану, Сандеј тајмсу и многим другим листовима и блоговима. Пише о онлајн екстремизму, даркнету, криптовалутама, слободи говора, употреби друштвених медија у политичке сврхе, технологијама надзирања интернета, вештачкој интелигенцији...
Џејми Бартлет је и гост Међународне студентске конференције Либертy Цон посвећене актуелним темама из области информационих технологија, која ће се одржати на Коларцу од 13-15. априла.
Извор: Правда
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА