Најновије

Чанак: Имали смо кризу, али не одустајемо од онога што смо рекли на почетку

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак рекао је вечерас да је задовољан утакмицом против Динамика иако је његов тим поново приказао велике осцилације.

Ненад Чанак Фото: Бета

- Важна победа после пораза у Железнику – и због начина на који је остварена. Ушли смо у кризу игре, у једном делу утакмице смо се потпуно изгубили, али смо успели да се вратимо и на крају смо утакмицу добили рутински и лагано. Динамик је екипа која је физички за један ниво изнад других КЛС тимова, а у последње време и играју боље него раније. Драго ми је што смо се тргли после периода очајне игре почетком треће четвртине и преокренули - рекао је Чанак после утакмице.

Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену Динамик са 87:71. Црно-бели сада имају 7/1 и даље се боре за прво место у Групи Б Супер лиге, у којој води ФМП.

До почетка плеј-офа преостала су гостовања у Вршцу и Ваљеву.

- Циљ је да победимо све до краја и да спремни уђемо у четвртфинале. Не одустајемо од онога што смо најавили на почетку Суперлиге - рекао је Чанак.

Најџел Вилијамс-Гос рекао је да је задовољан борбеношћу екипе и реакцијом на пораз од ФМП-а.

- Хватамо добар моментум за наставак шампионата - навео је амерички плејмејкер.

Тренер Динамика Мирослав Николић нагласио је да његов тим жели да се кроз Суперлигу квалификује за Другу АБА лигу.

- Желимо да победимо свакога, али уз то форсирамо младе играче. Нисмо се надали да ћемо направити изненађење, већ смо хтели да клинци осете амбијент и да одиграмо боље него што иначе играмо против Партизана, који је много јачи и искуснији од нас. Ми смо свакако трећи у групи, а у плеј-офу ћемо покушати да направимо неко изненађење - рекао је он.

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА