Најновије

НАЈТРОФЕЈНИЈИ ТРЕНЕР ЕВРОПЕ ДОЛАЗИ У ДОМОВИНУ ПО ЈУБИЛАРНУ ТИТУЛУ: Обрадовић пред Ф4 мисли само на једну ствар

Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић рекао је да је предстојећи завршни турнир Евролиге у Србији има посебан значај за њега.

Жељко Обрадовић фото: Еуролеагуе

- Фајнал-фор у мојој земљи је нешто специјално за мене - рекао је Обрадовић за Јурохупс (Еурохоопс) одговарајући на констатацију да ће уколико његова екипа освоји Евролигу постати тренер са 10 трофеја у овом такмичењу.

Фенербахче ће 18. маја у полуфиналу Евролиге играти против Жаргилиса у Београдској арени.

- Мисли су ми усмерен само на полуфиналну утакмицу против Жалгириса, ни на шта друго - рекао је он.

Фенербахче је претходног лета претпео промене у саставу екипе, пошто су је измеđу осталих напустили Богдан Богдановић и Екпе Јудо.

- Главна ствар коју морамо да разумемо је да су Јудо и Богдановић отишли из екипе у НБА, као и неки други играчи који су нас напустили, а доведени су нови. Срећни смо и поред тога, јер смо направили праве потезе - казао је Обрадовић.

Током каријере Обрадовић је сараđивао са свом тројицом тренера који ће предводити своје екипе на фајнал-фору. Био је тренер Шарунасу Јасекивичијусу у Панатинакосу, где му је Димитрис Итудис 13 година био помоћник, а сарађивао је и с Паблом Ласом у Реал Мадриду.

- Срећан сам што ће сви они бити на фајнал-фору. Што се тиче Шарунаса, не чуди ме што је довео Жалгирис до ове фазе. Верујем да сви добри играчи имају могућност да постану добри тренери. По мени је све питање "тајминга" и праве прилике - рекао је Обрадовић.

Фајнал-фор Евролиге одржаће се од 18. до 20. маја у Београдској арени.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА