Најновије

УСТАНИ ЗА КОСОВО: Једино борбом стичемо право на победу!

Изјава Александра Вучића да је „Цар Лазар изгубио Косово” представља бестидан покушај садашњег председника Србије да сопствену кривицу за издају Косова и Метохије свали на једну од најсветлијих личности српске историје, те да обесмисли сваку борбу за слободу, независност и целовитост Србије — упозорава Народна иницијатива УСТАНИ ЗА КОСОВО, чији је циљ прикупљање 100.000 потписа грађана за референдум против издајничког „правно обавезујућег споразума”.

Устани за Косово

— Да Лазар није пошао на Косово, нас би Турци тим пре поробили, а ми Срби бисмо се осрамотили за вечност. Али, борећи се за Крст часни и Слободу златну, сачували смо образ и стекли право на то да једног дана повратимо Косово и Метохију, што се и збило 1912. године — наводи се у саопштењу Иницијативе.

— Једино борбом и спремношћу на жртву ћемо стећи право да: а) победимо; б) ако, неким случајем, и изгубимо у овој бици, онда да повратимо Косово и Метохију кад за то дође време — управо онако како су то учинили наши преци. Насупрот томе, нечињењем, то јест неборбом, саучествујемо у издаји. Ако пустимо да Косово оде, из страха и бежања од одговорности, онда пред Богом и људима губимо право да га икада више вратимо — поручује Народна иницијатива УСТАНИ ЗА КОСОВО!

Берић добио највише одликовање ДНР. Снимак можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Спот Иницијативе “Устани за Косово”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА