Најновије

Да ли ће Крстајић добити непланирано појачање за СП?

Фудбалер Шалкеа Матија Настасић рекао је да опоравак тече добро и да се нада да ће бити спреман да са репрезентацијом Србије наступи на Светском првенству.

Младен Крстајић фото: ФСС

- Искрено се надам да ћу бити спреман за Светско првенство у Русији. Радим два пута дневно и могуће је да се спремим. Надам се да ће на крају испасти добро за све. За сада све иде по плану - рекао је Настасић за агенцију Бета.

Настасић се већ четири и по недеље опоравља после повреде лигамената колена. Прве прогнозе су биле да ће паузирати осам до 12 недеља, али опоравак тече брже од планираног.

Матија Настасић се вратио у Београд, где индивидуално ради са Андрејом Милутиновићем и очекује да ће већ наредне недеље ухватити озбиљнији ритам.

- У сталном сам контакту са селектором Младеном Крстајићем, који је разговарао са спортским директором Шалкеа и упознат је са опоравком који сам радио у Шалкеу и са опоравком који радим у Београду - казао је Настасић.

Светско првенство у Русији почеће 14. јуна, а репрезентација Србије ће прву утакмицу играти три дана касније против Костарике у Самари.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА