Најновије

Топић има сјајну вест за навијаче Звезде

Тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић рекао је да његова екипа мора да буде опрезна у предстојећем мечу против Златибора и најавио да се у тим враћа Перо Антић.

Миленко Топић фото: Бета

- Морамо бити максимално опрезни и да у овај меч удјемо с највећим респектом према екипи која је на свом паркету савладала Борац и стигла до још неколико вредних победа, укључујући и ову у последњем колу против Тамиша у Панчеву - рекао је Топић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у петак на Златибор где их у суботу од 19.00 очекује меч деветог кола Групе А Суперлиге против Златибора у дворани у Чајетини.

- Понавићу се, немамо много времена, утакмице се нижу, али морамо да исправимо поједине ствари из претходног меча који смо играли у среду, такодје и да енергетски будемо на правом нивоу- рекао је Топић.

Црвено-бели су први на табели Групе А са шест победа и два пораза, док је Златибор четврти са скором 4/4.

- Радује и повратак Пере Антића у састав, колико нам је недостајао на више начина, и на терену и поред њега, видело се у претходном периоду. Он ће се наћи у протоколу, а да ли ће се наћи и на паркету одлучићемо непосредно пред утакмицу - рекао је Топић.


Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА