Најновије

Учитељица ухваћена док је орално задовољавала тринаестогодишњака (ФОТО, ВИДЕО)

Скандал који потреса Аризону је прича о томе како је учитељица Британи Замора ухваћена у оралном сексу са тринаестогодишњаком током наставе.

Британи Замора (фото: southlandpost.com)

Учитељица из Аризоне ухваћена је у сексуалним односима са тринаестогодишњим учеником. Да скандал буде још већи то се десило током наставе. Полиција је добила пријаву од родитеља ученика да су пронашли ласцивне поруке и непристојне фотографије које је учитељица размењивала са њим.

Родитељи су прво цео случај пријавили надлежнима у школи,  али уместо њихове реакције позвао их је супруг блудне учитељице и тражио да одустану од пријаве и да је она погрешила, али да је добра мајка. Након што је полиција преузела случај открили су да је учитељица размењивала непристојне фотографије и поруке и са другим ученицима, а у једној од порука је написала: "Када бих могла да дам отказ на послу и да не радим, по цео дан бих имала секс."

Званичници школе одбијају било какву могућност да су пробали да заштите учитељицу од кривичног гоњења, а истичу и да је у школи почела да ради пре мање од годину дана.


Судија који је саслушао случај подигао је осам кривичних пријава против учитељице и одредио јој кауцију од 250 000 долара.

А ОВДЕ можете да прочитате зашто жене избегавају добре момке.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА