Најновије

Милојевић о прелазном року: Свашта ће да се пише

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да не дозвољава да се његови фудбалери опусте упркос томе што су одавно обезбедили титулу шампиона Србије.

Владан Милојевић фото: Бета/АП

- Не сме да буде опуштања, не дозвољавам то. Ипак су ово утакмице у којима не бих желео да буде проблема што се тиче повреда, када улазите индолентно, незаинтересовано. Увек морате да нађете мотив јер док играте у Звезди не постоји опуштање, не сме да га буде - рекао је Милојевић новинарима у Београду.

Звезда, освајач титуле шампиона Србије, играће против Војводине у недељу од 17.00 у Новом Саду у 36. колу Суперлиге. По речима Милојевића, публика ће моћи да очекује добру утакмицу и да ужива у представи, и додао да је увек лепо играти на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

- Могу да похвалим момке на изузетном професиоанлизму без обзира на то што немамо такмичарски мотив јер смо освојили титулу. Очекујем добру утакмицу. Очекује нас још један дерби, без обзира на то што нема такмичарски карактер. Војводина је екипа која заслужује боље место него где се сад налази - казао је Милојевић.

Он је додао да ће видети каква је ситуација што се тиче састава за предстојећи сусрет. Срђан Бабић неће играти због суспензије, док се чека дозвола лекара за неколико играча.

- Презадовољан сам радом на тренингу јер играчи показују велику дозу професионализма. Надам се да ћемо до краја првенства имати такав ниво. Видећемо да изведемо састав са играчима са мањом минутажом, да им дамо простора за игру - казао је Милојевић.

Неизоставно питање пред крај сезоне јесте прелазни рок, а Милојевић је навео да се "пуно не бави тиме" већ да спортски директор Митар Мркела са којим је у сталном контакту "ради пуном паром".

- Прелазни рок траје 24 часа дневно, 12 месеци годишње... Имамо планове и пре овога и после. У овом тренутку сам концентрисан да сезону завршим на најбољи могући начин. Мркела ради пуном паром, у сталном смо контакту. Свашта ће да се пише, биће много имена која ће да дефилују - казао је Милојевић.

Како је рекао, најлепше ће се осећати када се заврши прелазни рок.

- Најлепше је кад се заврши прелазни рок. Не бавим се пуно тиме, знам шта хоћу, имамо циљеве које желимо да остваримо. Неки пут не зависи пуно од нас, има много фактора који ће утицати на све то. Имамо довољно времена, и играчи да се одморе, а то ћемо у ходу да направимо на најбољи могући начин - рекао је Милојевић.

Претходних дана се у медијима помињао, као и увек, велики број потенцијалних појачања Црвене звезде у прелазном року. За сада није договорен ниједан трансфер.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА