Најновије

Влада уводи ред, страх у опозицији

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да Влада Србије ради одговорно, уводећи ред и решавајући проблеме грађана, а да страх од грађана могу имати само у опозицији, јер немају њихову подршку.

Зорана Михајловић (фото: јутјубе)

Реагујући на саопштење Покрета слободних грађана у којем се тврди да је панична реакција министарке на штрајк дела такси удружења доказ да власт страхује  од сопствених грађана и њиховог изласка на улице, без обзира на то ко и шта тражи, Михајловићева каже:

- "Панични страх од протеста" је речник оних који седе у хотелским собама згрчени од стреса и беса, попут Саше Јанковића. Ова Влада и њени чланови се тако не понашају и зато имају подршку грађана да воде државу и да решавају проблеме грађана.

Она је поновила да је за Владу Србије важно свако радно место и сваки предузетник и да зато жели да створи услове да сви могу да раде, наводи се у саопштењу из њеног кабинета.

- Изменама Закона о превозу путника у друмском саобраћају управо то ћемо и омогућити, да КарГо и било која друга апликација може да функционише, али тако да буде регистрована и да послује у складу са овим законом, а да грађани добију сигурну и квалитетну услугу - рекла је Михајловићева.

А шта су одлучили у НАТО погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Штрајк таксиста

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА