Најновије

КРАЈ ПОСЛЕ МУНДИЈАЛА: Легендарни ас Барселоне у Русији се опрашта од дреса Шпаније

Репрезентативац Шпаније и фудбалер Барселоне Андрес Инијеста рекао је да ће највероватније завршити с наступима за националну селекцију после предстојећег Светског првенства у Русији.

Андрес Инијеста фото: Бета/АП

- Ништа чудно се неће догодити, предстојеће Светско првенство ће бити моје последње учешће са Шпанијом - рекао је Инијеста за радио "Онда Серо" (Онда Церо).

Овај 34-годишњи везиста је у финалу Мундијала 2010. године постигао победоносни гол за Шпанију, а такоđе је био и један од кључних играча на Европским првенствима 2008. и 2012.

Он је претходног месеца изјваио да ће на крају сезоне напустити Барселону после 16 година. Његов последњу меч за каталонски клуб биће у недељу на стадиону "Камп ноу" против Реал Сосиједада.

- После ове сезоне све ће бити много другачије. Да сам одлучио да останем у Барселони, желео бих да наставим да играм и за национални тим - рекао је он.

Инијеста је додао да ће пре Мундијала у Русији саопштити у ком клубу ће наставити каријери, наговестивши да то неће бити неки други тим из Европе.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА