Најновије

ЊИХОВИ ПОГЛЕДИ СУ РЕКЛИ СВЕ! Кија одушевљено шапнула Слоби: Годину дана, љубави моја! (ВИДЕО)

Ноћас су Кристина Коцкар и Слободан Радановић прослављали годишњицу свог црквеног брака и то далеко од Задруге, у хотелу који је само за њих двоје обезбедио Велики шеф.

Кија и Слоба славе годишњицу брака (Фото: Јутјуб)

Њих двоје су се напокон осамили и присетили свих лепих успомена које су изградили у петогодишњој вези. Кију је вино које су пили асоцирало на један догађај из прошлости који ју је веома дирнуо.

-Колико нам је било добро те вечери. Ти си пио бело, а ја црно вино. Било нам је феноменално, чак си играо. Пришли су нам они људи из Турске - рекла је Коцкарева.

Слоба се са осмехом присетио те вечери, те је потврдио све Кијине речи.

-Је л' се сећаш о чему смо тад причали? - питала је стјуардеса.

-О ријалитију - рекао је Радановић као из топа.

Ипак, Кристина није могла а да се не присети преваре коју је њен супруг учинио пред милионским аудиторијумом и то са Луном Ђогани.

-Седам дана, Слободане. Да ме ниси помињао ја никад не бих ни ушла. Боље што сам ушла, ја бих ти напољу загорчала живот најстрашније. Буди фин и нормалан. Људи навијају да те испребијам овде. Надам се да ћемо остати овде, не верујем да су све ово постављали само због вечере. Је л' гасе светла овде? Годину дана, љубави моја - рекла је Кија.

Слоба је иронично рекао да су то били најлепших годину дана у његовом животу.

Након овога они су причали о путовањима на којима су били. Радановић је нагласио да му је криво што није пробао неке ствари у земљама које су посетиле док му је Кија самоуверено рекла да то није проблем јер ће бити још прилике да исправе ту грешку.

Да ли то значи да ће супружници заједно путовати након ријалити закључите сами након што погледате снимак њиховог разговра у хотелу.

Сања и Матора имале секс, чули се уздаси! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА