Најновије

ПРЕСЕО МУ ИЗЛАЗАК: Полиција избацила Кузмића из кафића!

Огњен Кузмић, кошаркаш Реал Мадрида и репрезентативац Србије, избачен је из једног ноћног клуба у Бањалуци и притом добио неколико удараца од полиције.

Огњен Кузмић Фото: Евролига

Како пише Блиц, Кузмић је био једини у кафићу који није послушао полицијска наређења, после чега је избачен. Такође, исти извор наводи да Кузмић инцидент није пријавио полицији, вероватно како би прикрио информације да је био у ноћном изласку док се опоравља од тешке повреде.

Саговорник Блица наводи да је полиција када је ушла у клуб рекла да је рација, те да сви остану мирни, а да је Кузмић био у првом сепареу код улаза у клуб.

- Видео сам да је полицајац стајао поред Кузмића и наредио му да остави мобилни телефон. Кошаркаш се правио као да не чује полицијца, који му је затим још неколико пута поновио да остави телефон. Након што је оставио телефон почео је гласно да прича са екипом која је седела са њим за столом. Исти полицијац, који није био ништа ситнији од њега, поново је кренуо да га опомиње да престане. У једном тренутку, вероватно када су схватили да се Кузмић неће смирити, полицијаци су кренули да гурају кошаркаша према излазу из клуба - навео је извор.

Српски кошаркаш је том приликом наводно добио неколико удараца.

- Извели су га испред клуба. Приметио сам да су угасили светло и чуло се као неко ударање. Мислим да сам чуо Кузмића како говори да више неће правити проблем, али се није видело шта се дешава.

(Извор: Информер)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА