Најновије

МИЛОЈЕВИЋУ НЕЋЕ БИТИ ЛАКО: Ово су очекивања челника Звезде после потписивања новог уговора

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић званично је продужио уговор с тим клубом до 2020. године.

Челници Црвене звезде и тренер Владан Милојевић приликом потписивања новог уговора фото: ФК Црвена звезда

- Рекао сам да ћемо се лако договорити, тако је и било. Нисам имао сумњу да ћу остати. Поклопили су нам се планови за наредну сезону, и желим да наставим да радим у Црвеној звезди, да сарађујем са овим дивним људима. Испричали смо лепу причу ове сезоне, у суботу ћемо ставити тачку, а онда следе нова искушења. Као и увек, могу само да кажем је да ћемо дати све од себе, на то нас обавезује историја клуба - рекао је Милојевић после потписивања уговора.

Милојевић је ставио свој потпис на нови двогодишњи уговор, уз присуство најужег руководства клуба.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић задовољан је правцем којим се клуб креће.

- Најважније је да се створио континуитет у стручном раду. Резултат из ове сезоне обавезује, и имајући у виду оно што смо урадили ове сезоне, очекујемо још бољи резултат наредне. Циљеви су у Звезди јасни, шампионска титула, Европа уколико дође - добродошла је, али суштина је да покажемо континуитет у освајању трофеја у Црвеној звезди. Ми сви очекујемо да Милојевић превазиђе сам себе, а посматрајући како је радио ове године, не сумњамо да ће се окитити још великим бројем трофеја у Црвеној звезди - рекао је Мијаиловић.

Генерални директор клуба Звездан Терзић истиче да је свестан очекивања звездашке јавности за наредну сезону, а да је први велики корак начињен у среду.

- Данас смо урадили велики део стратешког посла. До 2020. године ћемо имати тренера који по свим својим капацитетима и квалитетима одговара профилу који треба да има тренер Црвене звезде. Основни циљ наредне сезоне јесте шампионска титула, мада смо свесни да смо успесима ове године подигли лествицу очекивања Звездиних навијача, и потрудићемо се да испунимо њихова очекивања - рекао је Терзић.

Спортски диркетор клуба Митар Мркела казао је да је "најјаче појачање у овом прелазном року" нови уговор Милојевићу.

- Надам се да ћемо наставити да остварујемо добре резултате, и покушаћемо да растемо из утакмице у утакмицу, као што смо чинили ове сезоне - рекао је Мркела.

Почасни председник црвено-бели Драган Џајић је оценио да је нови уговор Милојевићу одличан порез клуба. Трећа Звездина звезда верује да је ово одличан потез клуба.

- Имали смо успешну годину и надам се да ће Милојевић наставити у истом ритму и наредне сезоне. Добро је што је уговор потписан на две године, јер то ће донети мир. Јако је важно имати тренера у кога сви имају поверења - закључио је Џајић.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА