Најновије

БОГОЉУБ КАРИЋ УПОЗОРАВА: Пропаганда из западних цивилизација нам раздваја и уништава породице

Лидер Покрета снага Србије и бизнисмен Богољуб Карић жестоко је критиковао западни систем врености и позвао на очување традиционалне српске породице. Он је поводом међународног Дана породице, који је обележен 15. маја, поручио се са запада врши велики напад како би се раздвојиле и уништиле породице.

Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

- Као што можда и знате тог дана је највећи напад наступа како би се раздвојиле и уништиле породице! Таква је пропаганда кренула из западних цивилизација, да нам држава замењује Бога, а отац и мајка нам постају држава, да породице више нема, да су нам сва деца и сви појединци растурени без игде икога. Да одговарамо само држави јер нам она представља и оца и мајку. Такве законе данас усвајају сви у Европакој Унији, у Америци одавно, и онда су многи родитељи у чуду шта им се са децом дешава, а децу васпитавају други по новим законима а не они – поручио је Карић путем своје Фејсбук странице.

Dragi moji, Hteo bih svima da čestitam DAN PORODICE koji je smo juče obeležili u našem Karić Gradiću kao i uvek u...

Posted by Bogoljub Karić on среда 16. мај 2018.

Он је додао да би уместо ЕУ и Америчких метода, Срби требало да се држе своје традиције.

- Зато ја мислим, да ми треба да се држимо нашег старог, доброг, традиционалног васпитања својих родитеља, својих бака и деца и заједно са њима очувамо оно што је најсветије, а то су породице! Породица је стуб свега, без ње у животу ништа не може, и није ни чудо што су многа деца залутала и баве се дрогом и разним сектама, јер законима каквим пропагирају поједини западни моћници, то су све безбожне поруке и многе младе одводе у заблуде и хаос. Држите се својих родитеља, својих породица, својих најближих и тако ћемо једино успети и очувати праве животне и породичне вредности – поручио је лидер ПСС.

Док се Вучић руковао са Тачијем у Софији погледајте ОВДЕ ко је стајао испред те зграде.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Богољуб Карић о поновном покретању БК телевизије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА