Најновије

МОЖЕ И ПЕНАЛ, НИЈЕ ПРОБЛЕМ: Рајковић поново бриљирао, погледајте одбрану о којој сви причају (ВИДЕО)

Предраг Рајковић опет је блистао на голу Макабија. Српски репрезентативац налази се у одличној форми и то демонстрира из меча у меч!

Ове сезоне је у дресу Макабија из Тел Авива у чак 32 утакмице сачувао своју мрежу и није примио гол, а у дербију претпоследњег кола израелског шампионата у дуелу са Беитаром из Јерусалима Рајковић је још једном подсетио да су му пенали права специјалност. Наш млади голман је у 83. минуту маестрално прочитао покушај Арика Сабоа и одбранио његов шут са беле тачке.

- Турдим се да на сваком мечу што боље урадим свој посао. Тако је било и са овим пеналом. Ипак, резултат тима ми је на првом место, па ми је победа у том мечу најдрагоценија посебно јер смо преузели друго место на табели. Међутим, остје велики жал што нисмо освојили титулу - истакао је Рајковић.

Током каријере Рајковић се у неколико наврата истицао као врхунски голман за пенале. Свим љубитељима фудбала у Србији и даље је у сећању како је у четвртфиналном дуелу са Американцима зауставио чак два једанаестерца и омогућио Орлићима пласман у полуфинале, а два пенала одбранио је и у прошлогодишњем финалу Купа Израела.

Макаби је победом над Беитаром 3:1 преузео другу позицију на табели, а у последњем колу одмериће снаге са екипом Бнеи Јехуда.   

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА