Најновије

"Пред очима читавог света политика ЕУ према нашем региону доживела тотални крах"

- У Софији је пред очима читавог света политика ЕУ према нашем региону доживела тотални крах - саопштио је Народни слободарски покрет.

Са скупа у Софији (Фото: Јутјуб)

- Пре свега Шпанија је јасно ставила вето на било какву идеју о „европској перспективи тзв. Републике Косово“ и на томе ми Срби морамо бити захвални. Друго, сваку илузију око компромисног решења за Космет је распршио амерички изасланик на овом самиту, Хашим Тачи који је изнео детаље америчког виђења компромиса, а то је да Србија призна Косово и да ова лажна држава добије столицу у УН, што је апсолутно неприхватљиво свакоме у Србији ко има иоле разума и макар мрвицу достојанства. Треће, Емануел Макрон је јасно рекао да у догледно време нема ништа од проширења ЕУ – поручују Слободари.

Они сматрају да је ЕУ јнемоћна да се суочи са америчким утицајем у региону и због свог унутрашњег проблема са Шпанијом нема више нити један механизам да посредује у проналаску било каквог одрживог решења за Косово и Метохију.

- Државни врх Србије коначно мора са тиме да се суочи и да започне политику унутрашњег отпора понижењу које нам се спрема. Уколико убрзо не буде укључена политичка, друштвена и најшира јавност власт у Београду ризикује да буде гурнута у велику унутрашњу кризу и страшне поделе у народу, а што је уверени смо и циљ свих непријатеља Србије – каже се у саопштењу НСП.

Бруталну критику Срђе Трифковића о политици Александра Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дејан Мировић критикује политику Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА