Најновије

ЈОШ ЈЕДНА УТАКМИЦА: Из Звезде стигла важна порука

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да жели да његови фудбалери победом против Вождовца заврше сезону на најбољи могући начин.

Фудбалери Звезде Фото: Бета

- Треба да играмо као и до сад и да сезону затворимо на најбољи могући начин. Значи нам свака победа и даћемо све од себе да дођемо до ње - рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Црвена звезда ће у суботу од 20.00 играти као домаћин против Вождовца у последњем, 37. колу Супер лиге, и том утакмицом ће се завршити српско првенство.

Пре утакмице, од 19.00 биће уприличена свечаност на стадиону "Рајко Митић" на којој ће фудбалском клубу Црвена звезда бити уручен шампионски пехар.

- Позвао бих навијаче да дођу у што већем броју да поздраве момке који су ове сезоне то апсолутно заслужили - истакао је Милојевић.

Похвално је говорио о наредном ривалу.

- Вождовац игра леп, добар фудбал и увек се показивао као тежак противник Звезди, да ли на њиховом или нашем терену. Спремићемо се максимално као и за претходне утакмице, иако смо много раније освојили титулу.

Он нема много проблема с повређеним играчима, а на утакмици са Вождовцем неће моћи да наступе само Срђан Бабић и Лука Аџић.

Незаобилазна тема пред крај сезоне јесте летњи прелазни рок. Милојевић је казао да се "ради доста добро" када је то у питању и похвалио је спортског директора клуба Митра Мркелу.

- То је човек који је 24 сата у фудбалу. Он је тај који долази до информација о свим играчима и максимално ме растерећује. Прелазни рок је жива ствар. Нећу ни 11. јуна знати да кажем ко ће отићи, а ко доћи. Волео бих да сви остану. Видели сте каква је ситуација са Кангом и Боаћијем... Кога нема, без њега се може. Имамо планове, али је то далеко од реалности и оствареног циља - навео је Милојевић.

Упитан која му је прва жеља, Милојевић је рекао да прослави титулу у суботу, а на додатно питање "у прелазном року", он је одговорио: "У прелазном року да ми се сви играчи који су у ростеру врате здрави".

Медији су последњих дана много писали о статусу Луке Аџића, који би могао да оде из Звезде. Милојевић није желео то да коментарише и рекао да "не зна" и да "није пратио".

Фудбалер Звезде Андрија Луковић игра добро на позајмици у Вождовцу, а Милојевић је казао да му је драго што га је послушао и отишао тамо, а да ће се о његовом статусу више знати "када се буде подвукла црта", јер ће много играча отићи, али и остати.

Тренер Црвене звезде је рекао да не прати дешавања у осталим европским лигама и који ће бити потенцијални ривали његовог клуба у квалификацијама за Лигу шампиона.

- Играћемо против кога треба. Нема тешког противника ако имате самопоуздање и ако сте спремни. Не обраћам пажњу на то. Бићемо максимално спремни за било ког противника. Лаког нема ни у Бугарској, Румунији... Данас сви играју фудбал, постоје озбиљне екипе са озбиљним буџетима и свима је сан да се дочепају Лиге шампиона - закључио је Милојевић.

Он је навео да се радује предстојећој паузи између две сезоне јер је "играчима стварно потребан предах" због тога што су играли много утакмица.

Фудбалери Звезде ће припреме за нову сезону почети 11. јуна и за прва три дана заказани су прегледи.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА