Најновије

Калинић: Две ствари су нас довеле до финала Евролиге

Кошаркаш Фенербахчеа Никола Калинић рекао је да је очекивао тешку и неизвесну утакмицу, као и да га радује што се његов тим пласирао у финале Евролиге.

Никола Калинић фото: Бета

- Ми смо наш део посла одрадили, сада чекамо противника. Није била лепршава игра. Нисмо успели да играмо прелепо, али ово је фајнал-фор, игра се чврсто... Успели смо мало на искуство, мало на знање да дођемо до финала. Битно да смо у финалу - рекао је Калинић новинарима после утакмице.

Фенербахче се пласирао у финале Евролиге, пошто је у првом полуфиналу у Београдској арени победио Жалгирис 76:67.

- Знали да ће играти чврсто, тако играју целе године и на то смо морали да одговоримо. Успели смо у томе, натерали смо их на изгубљене лопте, али смо дозволили превише офанзивних скокова... Ипак, успели смо да превагнемо меч на нашу страну. Боби Диксон и Луиђи Датоме су одиграли сјајно и решили меч - рекао је Калинић и додао да је лепо што се фајнал-фор Евролиге игра у Београду.

- Не волим да размишљам о тим стварима. Желим да будем концентрисан на терен. Мало је другачије што играм на домаћем терену, али покушавам да будем концентрисан на утакмице. Лепо је што је овде - рекао је Калинић.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА