Најновије

ОДБОЈКАШИЦЕ СРБИЈЕ ПОСЛЕ ПРВОГ ПОРАЗА: Стигао нас умор

Репрезентативке Србије у одбојци рекле су да је умор главни разлог пораза од Бразила и оцениле да њихова екипа мора боље.

Фото: Бета

- Осетио се умор. Дуго смо путовале и играле две утакмице до ове. Задовољне смо како смо играле прве две јер смо се скоро скупиле. Надам се да ћемо из тунира у турнир играти све боље - рекла је Ана Бјелица после утакмице у бразилском граду Баруери.

Српске одбојкашице су поражене од Бразила са 3:1 у трећем колу првог викенда Лиге нација, после победе у прве две утакмице над Јапаном и Немачком.

- Бразил је показао да је тренутно боља екипа од нас. Морамо да доведемо игру на максимални ниво по чему је заиста препознатљива репрезентација Србије - казала је Бојана Миленковић.

Ана Антонијевић је навела да је Србија морала много боље.

"Биле смо на нивоу у првом сету и до половине другог смо играле добро, а онда је стигао умор. Морале смо много боље", рекла је Ана Антонијевић.

Тренер Бранко Ковачевић, који је водио екипу уместо селектора Зорана Терзића, казао је да је Србија парирала Бразилу док је имала свежину.

- Док смо имали снагу и свежино, врло равноправно смо се носили са Бразилом, против кога је увек тешко играти, а поготово пред њиховом публиком. Утисци су позитивни, можемо да будемо задовољни резултатом и како смо изгледали овде. Остаје жал јер смо могли више - казао је Ковачевић.

Репрезентација Србије ће наредне утакмице у Лиги нација играти од 22. до 24. маја, а противници ће бити Тајланд, Пољска и Кина.

(Извор: Бета)

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА