Најновије

ВЕЛИКА ЧАСТ: Србија домаћин два светска првенства у хокеју 2019!

Лепе вести за српски хокеј стигле су из Копенхагена где се одржава конгрес Међународне хокејашке федерације (ИИХФ).

Хокејаши Србије

Наиме, наша земља ће 2019. године бити домаћин Светског првенства за сениоре (Друга дивизија А група) и Шампионата света за играче до 18 година (Друга дивизија Б група).

Србија је током фебруара ове године била веома успешан домаћин Светског првенства за играче до 20 година Друге дивизије Б групе чиме је стекла поверење челника светске хокејашке организације:

- Током преговора које смо водили месецима пре Конгреса ИИХФ-а обезбедили смо веома повољне услове за домаћинства У18 и сениорског светског првенства - почиње причу председник Савеза хокеја на леду Србије Марко Миловановић, који учествује у раду Конгреса у Данској и додаје:

- Челници ИИХФ и представници земаља учесница били су сагласни са нашим планом и због тога смо сви у Савезу веома задовољни. Ово је велики успех за нас, јер ће домаћинства два велика такмичења наредне године бити значајан бенефит за хокеј у Србији у циљу побољшања инфраструктуре, популаризације овог спорта и могућности да наше две селекције уз подршку публике остваре што боље резултате - констатовао је Миловановић.

(Извор: Правда)

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА