Најновије

ЗАПАЛИО СЕ АУТОБУС С ФУДБАЛЕРИМА ЗВЕЗДЕ: Прослава титуле измакла контроли, играчи се вратили на стадион (ВИДЕО)

Аутобус који је превозио фудбалере Црвене звезде од стадиона "Рајко Митић" до Храма Светог Саве у Београду запалио се на путу код Аутокоманде.

Запаљен аутобус који је превозио фудбалере Црвене звезде фото: Бета

Фудбалери су изашли из отвореног туристичког аутобуса који се запалио између кружног тока на Аутокоманди и раскрснице ка аутопуту и Јужном булевару. Ватрогасци су брзо стигли на место инцидента и гасе пожар, а саобраћај је после блокаде поново нормализован.

Звездини фудбалери су са стадиона "Рајко Митић", после утакмице са Вождовцем, изашли у отвореном аутобусу и у пратњи више хиљада навијача упутили се ка Храму Светог Саве. Навијачи су излазак аутобуса са паркинга стадиона испратили песмом "титулу да славимо", а неколико фудбалера је упалило пиротехнику. Поворка је на путу до Храма неколико пута застајала, а током целе руте бакље су палили и навијачи и фудбалери.

Прослава је требало да буде настављена и код Храма Светог Саве, а да се затим поворка навијача упути ка Калемегдану и споменику Победник. Ипак, фудбалери Звезде вратили су се на стадион "Рајко Митић", а како је потврђено из клуба, није било озбиљније повређених. Већина играча је прошла кроз групу навијача и упутила се ка стадиону, али још није познато да ли су се сви вратили на стадион или су неки ипак отишли до Храма Светог Саве.

Више хиљада навијача који су пратили аутобус, наставили су пут ка Храму Светог Саве пошто се возило запалило.

Црвена звезда је титулом крунисала одличну сезону у којој је стигла до шеснаестине финала Лиге Европа.

Црвено-бели су у суботу примили пехаре и потом победили Вождовац са 5:1, после чега је приређен велики ватромет на стадиону "Рајко Митић".

 

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА