Најновије

РОМА СТАЛА НАДОМАК НОВОГ ЧУДА: Ливерпул у финалу Лиге шампиона!

Фудбалери Ливерпула пласирали су се вечерас у финале Лиге шампиона, пошто су у полуфиналу елиминисали Рому укупним резултатом 7:6.

Играчи Ливерпула Фото: Бета/АП

Рома је вечерас на свом терену после преокрета победила са 4:2, али је због пораза од 5:2 у првој утакмици остала без пласмана у финале.

Ливерпул је до предности дошао после контранапада у деветом минуту, а стрелац је био Садио Мане на асистенцију Роберта Фирмина.

Деловало је већ после тог поготка да римски клуб неће моћи до финала, а тако се испоставило на крају, иако је у 15. минуту Џејмс Милнер постигао аутогол и донео изједначење Роми.

Врло брзо гости из Енглеске стигли су до нове предности и то уз доста среће после корнера с десне стране у 25. минуту. Един Џеко је лоше интервенисао и главом лопту добацио до Жоржиња Вајналдума који је у ситуацији један на један имао лак задатак да савлада Аилсона.

До полувремена Ливерпул је без већих проблема контролисао ситуацију на терену, да би већ у 52. минуту Един Џеко донео изједначење Роми.

После тог гола домаћин је заиграо знатно офанзивније, али никако није успевао да додје до гола. То им је ипак пошло за руком у 86. минуту када је Радја Наинголан искористио проигравање Коларова и довео свој тим до предности, да би потом исти играч у последњим секундама утакмице из једанаестерца поставио коначних 4:2.

Ливерпул ће у финалу Лиге шампиона 26. маја у Кијеву играти против Реал Мадрида који је у полуфиналу елиминисао Бајерн из Минхена.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА