Најновије

Ко су емоционални вампири и како да се заштитите од њих?!

У оквиру новог Лагуниног серијала „Разговор с поводом“, у среду 23. маја од 18 сати у Делфи Kафéу у СКЦ-у биће представљене књиге „Емоционални вампири“ и „Емоционални вампири на послу“.

Позивница (Фото-Лагуна)

О њима ће говорити: др Катарина Петровић, психијатар, проф др Дивна Вуксановић, књижевница и филозофкиња, Филип Ђорђевић, психолог и психотерапеут и Александра Чабраја, преводилац.

„Емоционални вампири“ је књига која ће вам показати како да се изборите с људима који вас исцрпљују. Емоционални вампири можда вребају у вашој канцеларији, вашој кући или на интернету. Можда су чланови ваше породице, круга пријатеља или колега на послу. Можда чак с њима делите и постељу. Бистри, даровити и харизматични, они освајају ваше поверење и ваша осећања – а затим вам исисавају сву емоционалну енергију. Др Алберт Џ. Бернстин, аутор бестселера и убица емоционалних вампира, открива вам тајне које ће вас заштитити од ових мрачних створења.

У књизи „Емоционални вампири на послу“ др Алберт Џ. Бернстин нуди конкретне савете, корак по корак, како да организујете свој живот у таквом непријатном окружењу – како да се изборите са шефовима и колегама који вас исцрпљују: себични нарциси, асоцијални хедонисти, исцрпљујући параноици или хистрионични „драма qуеенс“. Научићете како да се старате о својим и о потребама својих цењених колега, дајући најбољи допринос својој фирми – свесно и зрело. Успећете да препознате широк спектар емоционалних вампира на послу и да се од њих одбраните.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА