Најновије

Мурињо бесан: Челси није заслужио пехар, ми смо били бољи!

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо рекао је да се Челси у финалу ФА купа бранио са деветорицом играча и да није заслужио да освоји трофеј.

Жозе Мурињо Фото: Бета/АП

Челси је јуче на лондонском Вемблију освојио осми трофеј ФА купа, пошто је у финалу победио Јунајтед са 1:0, голом Едена Азара из једанаестерца у 22. минуту.

- Мислим да смо ми били бољи, али то је фудбал. Баш ме занима шта људи причају или шта ће написати, пошто, да је мој тим играо као Челси, могу да замислим шта би људи рекли - рекао је Мурињо, пренели су британски медији.

Јунајтед није шутнуо на гол у првом полувремену, али је у другом делу утакмице био бољи, па је голман Челсија Тибо Куртоа спасавао екипу после одличних прилика Фила Џонса и Пола Погбе.

- Честитам им, али мислим да нису заслужили победу. Ја сам тренер Манчестер јунајтеда и морам да поштујем све, не само што је то мој бивши клуб, већ зато што је био наш противник у финалу. Мислим да смо ми заслужили победу. Било нам је помало тешко да играмо без (Ромелуа) Лукакуа против екипе која се бранила са деветорицом. Челси није глуп, знају какви смо без Лукакуа и Маруана Фелаинија, па кад ставиш осморицу или деветорицу играча испред казненог простора, знаш да ћеш бити доминантан у директној игри - навео је он.

Мурињо је рекао да пораз боли, али да је миран јер зна да је његова екипа дала све од себе.

- Не жалимо - додао је португалски тренер.

Стрелац јединог гола Еден Азар рекао је да је екипа играла дефанзивније.

- Покушали смо да се добро бранимо. Сачували смо мрежу и постигли смо гол. То је било довољно, али ако желимо да победјујемо у утакмицама, морамо да играмо много боље - навео је Азар.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА