Најновије

Без муке – овом чудесном методом савладај страни језик за 2 недеље

Без муке – овом чудесном методом савладај страни језик за 2 недеље Полиглота Давор Воргић, који течно говори 23 језика, је Србима представио своју славну 2-недељну формулу за учење језика

Без муке – овом чудесном методом савладај страни језик за 2 недеље Полиглота Давор Воргић, који течно говори 23 језика, је Србима представио своју славну 2-недељну формулу за учење језика. 

Oна омогућава да се у кратком раздобљу савлада градиво које се на курсевима језика учи годину дана. Метода овог полиглоте оспорава традиционалне школе језика.

Већ 5.000 Срба је одбацило неефикасне конвенционалне методе учења страних језика, и придружило се Давору Воргићу. Без обзира на године, образовање и таленат, за 2 недеље ћеш видети поносне изразе на лицима чланова своје породице, пријатеља и колега. Кад чују како добро говориш енглески, тешко ће поверовати да ти је за то требало свега 14 дана.*
Увек је добар тренутак за учење страних језика. У то лако можеш да се увериш већ кроз 2 недеље. Приметићеш промене у свакодневном животу. Након 14 дана учења ћеш почети да слободно комуницираш на страном језику. Без проблема ћеш читати чланке на страним веб страницама. Изазваћеш дивљење најближих, и признање надређених и колега.

Учење страног језика није баук

Сви ти кажу да је тешко? Није! Када је учење страног језика у питању, таленат није пресудан. Наравно, има људи који јесу талентовани за учење страних језика, али није само њихов мозак створен за то. Твој мозак, као и мозак свих људи је креиран тако да се константно прилагођава и учи. 
И зато код учења није битан само таленат – битно је нешто још важније. Код учења страних језика је од свега најважнија воља за учењем, а потом и одговарајућа метода – јер без одговарајуће методе нећеш моћи да се помериш с почетка. Остаћеш у месту, и нећеш моћи да оствариш нормалну комуникацију. 


Али ако имаш одговарајућу методу, а метода Давора Воргића то и јесте, онда си на правом путу. Она ће ти омогућити да без проблема савладаш страни језик, и то у року од само 2 недеље. Она је брза, забавна, ефикасна и динамична. Нећеш више морати да ломиш језик у разговору са странцима. Летовања у страним државама ти више неће представљати проблем.

Зашто одређене методе учења страних језика не функционишу?

Конвенционалне методе учења страних језика чине учење много тежим него што оно у ствари јесте. Оне ти никако не буде жељу да научиш тај језик. Доводе те до тога да почнеш да сумњаш у свој таленат – а то може озбиљно нарушити твоје самопоуздање.

Поред тога, у школама и на разним курсевима те не уче језик, ни како да га разумеш и схватиш, него те уче о језику. То уопште није циљ. Такође, не охрабрују те да изађеш из своје зоне комфора и одеш да причаш са странцима. Због тога имаш блокаду када је потребно причати на страном језику. Речи ти слабо падају на памет, а склапање реченице постаје права наука. 
Такође, многи те уверавају да никад нећеш савладати страни језик ако не живиш на том говорном подручју. Али, уз прави приступ и добре методе је све могуће. Не дозволи да ти људи и погрешне методе убију жељу и вољу за учењем, јер решење и те како постоји, и оно је ту. То решење ће ти помоћи да научиш и говориш страни језик без имало напора.

О којој методи је реч?

У мору бројних начина за учење страних језика је на врх испливала метода Давора Воргића. Реч је о методи која ће ти помоћи да у року од 2 недеље савладаш страни језик. 

Посебно је развијена за особе које цене своје време. Ако желиш да научиш страни језик, немој губити своје време на разне уџбенике јер ову методу нећеш пронаћи у њима. Ти уџбеници нису направљени са циљем да брзо научиш страни језик. 

За разлику од њих, метода Давора Воргића је направљена тако да утиче на твој мозак да лако меморише све што треба. Речи ће почети да се повезују без проблема, а ти ћеш без имало муке савладати страни језик у трен ока. 

Како изгледа Даворова формула за аутоматско учење језика?

Давор Воргић је своју 2-недељну формулу за аутоматско учење страних језика назвао Пингулинго. То је једина књига која захваљујући 100%-тној употреби твојих урођених менталних способности побољшава и убрзава памћење. 

Конвенционалне методе учења језика активирају само део капацитета твог мозга да памти и ствара асоцијације. По правилу, оне не побуђују ове когнитивне процесе јер активирају само мали део можданих структура. Књига Пингулинго функционише друкчије. Користи 100% капацитета који имаш, али који „дрема“ у твојој подсвести.

Током памћења нових речи, 2-недељна формула за аутоматско учење страног језика Пингулинго истовремено активира десну и леву мождану хемисферу. Текстуални део активира леву хемисферу, док слика активира десну. Цео мозак ради 5 пута ефикасније него иначе. То доводи до повећања когнитивне способности, способности памћења нових речи и њихове асоцијације са српским еквивалентима. Ове асоцијације су толико снажне и дубоко утиснуте у меморију, да твој мозак готово аутоматски учи нове речи.

Како се користи ова 2-недељна формула?

Све лекције су осмишљене на посебан начин како би мозак радио брже и ефикасније. Лекције су организоване по одељцима. 

Након првог дана читања Пингулинго књиге ћеш усвојити око 200 нових речи. Након недељу дана ћеш приметити значајну разлику у свом вокабулару.

Постаће богатији и разноликији. Након 2 недеље нестаје психичка блокада која те кочи да разговараш на другом језику, и почињеш да слободно комуницираш без икаквих проблема. 
Након месец дана ћеш енглески језик знати тако добро као да га учиш годинама. Немој губити време на бескорисне вишемесечне курсеве и приватне часове – једноставно наручи Пингулинго. Ова књига је погодна за све, а уједно је и веома једноставна и лака за коришћење. 

Јединствена прилика за све читаоце

Учење страног језика никад није било лакше и занимљивије. Захваљујући Пингулинго књизи ћеш за само 2 недеље савладати страни језик. Искористи ову непоновљиву понуду и наручи Пингулинго уз попуст од 50%. 

Међутим, то није све, овај невероватан производ долази уз посебну гаранцију Давора Воргића. Реч је о 44-дневној гаранцији на повраћај новца. Без питања добијаш назад свој новац за Пингулинго књигу. Једноставно немаш шта да изгубиш, а можеш добити много тога. Само наручи и почни да учиш. 

Важно саопштење: понуда је временски ограничена, а због приступачне цене производа залихе брзо нестају.Пожури! 

(Промо - текст / Фото:Промо)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА