Најновије

ТУМАЧ БИБЛИЈСКИХ ПРОРОЧАНСТАВА УЗНЕМИРИО СВЕТ: Доста је лажи, планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу

Вулканска ерупција на Хавајима је догађај који се дешава једном у животу јер се приближава Нибиру (планета Девет), каже Дејвид Мид познати тумач библијских пророчанстава.

Вулканска ерупција на Хавајима (Фото: Јутјуб)

Експлозивна ерупција вулкана Килауеа на Хавајима је била “догађај који се дешава једном у животу,“ изазвана приплижавањем планете Нибиру, тврди теоретичар завере.

Дејвид Мид је прошле године рекао да ће смак света почети 23. септембра и то све већим ерупцијама вулкана и земљотреса, што се и догађа.

Вулкан Килауеа на Великом острву скоро непрекидно еруптира већ више од три деценије.

Током последњих 14 дана, ерупције су постале све чешће и насилне, са експлозивном ерупцијом у четвртак, избацујући велике облаке пепела 9.100 метара у вис.

Теоретичар завере и тумач Библије Дејвид Мид тврди да је недавна вулканска активност покренута системом планете X, или Нибиру или планета Девет, који се приближава Земљи.

Нибиру је планетарни објекат који се креће ка нашем соларном систему и изазваће апокалипсу на Земљи која ће избрисати већину становништва.

Мид, главни предсказивач Нибируа, верује да се приликом његовог приближавања, магнедно поље Земље ослабило, а гравитациона сила планете X изазива догађаје као што су земљотреси и ерупције вулкана.

Он је рекао: “Како се Нибиру систем приближава, он утиче на магнетно поље нашег Сунца, што директно утиче на магнетизам Земље. Дакле, имате јединствене догађаје као што видимо на Хавајима.“

“Улазимо у ситуацију или започињемо процес или путовање које је посебно чудно, проблематично, комплексно, или хаотично, нарочито оно које постаје такво како се развија или одвија.“

Америчка свемирска агенција НАСА је негирала постојање Нибируа и одбацила је ове тврдње као интернет преваре, међутим, управо јуче негирали су их научници из Калифорније који су утврдили постојање Девете планете. Из ког разлога НАСА игра ову игру негирања још није познато.

Дејвид Морисон, астроном у свемирској агенцији, рекао је: “Не постоји таква планета, никада није постојала, и вероватно никада ни неће.“

Више од 20 пукотина се отворило у околини Пуне, нарочито у округу Леилани, где је 1.700 становника било приморано на евакуацију прошле недеље.

Недавна ерупција вулкана Килауеа је приморала више од 10.000 становника Великог острва да побегну из својих домова, а званичници су издали црвено упозорење док су реке лаве уништавале имовину. Управо ових дана имамо прилику да видимо стравичне слике пробуђеног вулкана.

Такође су евидентна омаловажавања тврдњи и теорија Дејвида Мида који је још прошле године рекао да коначни смак света неће бити у једном дану већ да ће почети 23. септембра 2017. а огледаће се у све јачим ерупцијама вулкана и земљотреса што се управо и дешава.

Процурили документи америчке владе о контроли ума! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ерупција вулкана на Хавајима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА