Најновије

ПОЉУБАЦ СЕ ДЕСИО! Након 9 месеци, Кија и Слоба се коначно пољубили...

Певач Слободан Радановић на све начине покушава да сакрије од Луне Ђогани пољубац који се ван камера десио са Кристином Коцкар. С друге стране, Кија и даље не зна на чему је са још увек законитим супругом.

Љубавни троугао (Фото: Јутјуб)

Изгледа да до краја ријалија "Задруга" нећемо сазнати кога воли Слоба - Кију или Луну. Како се сазнаје, Кристина и Слоба су се пољубили када су једном приликом напустили ријалити.

- Када су једном напустили ријалити Слоба и Кија су се пољубили и било је баш емотивно. Ту није било камера, па нико није могао то да забележи, али продукција је у то упућена. Ако сте пажљиво гледали ријалити, чули сте да Кристина није желела да одговори на питање да ли је пао пољубац између њих двоје, док је Слоба стриктно одговорио да се ништа није десило. Он због Луне не жели ништа да призна, али ја верујем да ће Кија у једном тренутку и то открити. Све ми ово делује као нека његова игра. Завлачи и једну и другу - каже извор који је добро упућен у целу причу.

И док чекамо да се у "Задрузи" открије шта се дешавало ван камера, љубавни трио не престаје да се свађа. Слоба и Луна се свакодневно расправљају, док је, с друге стране, Кристина уверена да је муж и даље воли. 

Што овај снимак и говори:

Шта ће се даље дешавати, и да ли ће Слоба остати са Луном или ће ипак покушати да спаси свој брак од пропасти, остаје нам да помно пратимо!

Теодора скинула гаће и пред камерама урадила нешто одвратно. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кратак филм са венчања Кије и Слобе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА